Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek
Extra nagy méretű zöld katonai hátizsák
6.890 Ft
Menny.:db

Extra nagy méretű zöld katonai hátizsák

6.890 Ft
Menny.:db
Cikkszám: XAM-129
Elérhetőség: 2 db raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Várható szállítás: 2024. október 18.

Leírás és Paraméterek

MILITARY BACKPACK 38L - A TÖKÉLETES TÁRSAD KALANDOKHOZ!

Készülj fel a legvadabb kalandokra aMILITARY BACKPACK 38Lhátizsákkal! Ez a 38 literes hátizsák mindent tud, amire szükséged lehet, akár a hegyekbe mész túrázni, akár csak a mindennapokban használod. Öt különálló rekeszével és rengeteg praktikus zsebbel minden cuccodnak megtalálod a helyét.

  • A fő rekesz cipzárja egészen az aljáig nyílik, így a pakolás és a kipakolás gyerekjáték. Belül egy kisebb cipzáras zseb és egy hálós rekesz vár rád.
  • A második nagy rekeszben két kisebb zseb és két rekesz található, így minden apróságot rendszerezheted.
  • A külső felső kis zseb és az alsó nagyobb zseb további tárolási lehetőségeket biztosítanak.
  • A hátizsák külső részén egy tépőzárral zárható rekesz is van, ami tökéletes egy hidratációs rendszer, például egy víztartály tárolására.

AQUICK BACKPACK RELEASE SYSTEM-nek köszönhetően a hátizsákot pillanatok alatt leveheted. A profilozott vállpántok gyorskioldó csattal vannak ellátva, így egy mozdulattal megszabadulhatsz a terhektől. A simán állítható vállpántok, mellkasi öv és levehető deréköv biztosítják a stabil viselést, és tehermentesítik a gerincedet és a válladat, mivel a súly nagy része a csípődre koncentrálódik.

A hátizsák elején és vállpántjainPALS szalagoktalálhatók, amelyek lehetővé teszik aMOLLE rendszerű felszerelésekrögzítését, így további zsebeket is hozzáadhatsz. Az oldalfalak, az alja és a teteje állítható szíjakkal rendelkezik, amelyekkel összenyomhatod a hátizsákot, ha éppen nincs teljesen tele. Az állítható szíjak hasznosak lehetnek felszerelések, például hálózsák vagy sátor rögzítésére is.

A hát és a vállpántok merevítve vannak, és hálóval borítottak, amely lehetővé teszi a levegő áramlását, így csökkentve a rezgéseket – ez különösen fontos hosszú túrák során. A hátizsák tartós, vízálló anyagból készült, amely ellenáll a szakadásnak és a kopásnak. A belseje gumibevonattal van ellátva, ami megvédi a víz behatolásától.

Specifikációk:

  • Szín: zöld
  • Anyag: nylon/poliészter 600D
  • Kapacitás: 38 liter
  • Méretek (hossz/szélesség/magasság): 29/37/50 cm
  • Súly: 1 kg
  • Tartalmaz: hátizsák, ingyenes felvarró

Ez a katonai-túlélő hátizsák tökéletesen illeszkedik mindenkihez! Ideális hegyi túrákhoz, de akár a mindennapi használatra is, például iskolába. A hátizsák kényelmes fogantyúval rendelkezik, így könnyen hordozható.

Ne hagyd ki ezt a sokoldalú, strapabíró és praktikus hátizsákot! Szerezd be most, és készülj fel a következő kalandra!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.