Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek
8 Rétegű Szűrőbetét Akváriumhoz
2.190 Ft
Menny.:db

8 Rétegű Szűrőbetét Akváriumhoz

2.190 Ft
Menny.:db
Cikkszám: KTS-083
Elérhetőség: 2 db raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Várható szállítás: 2024. október 18.

Leírás és Paraméterek

A csúcsminőségű 8 Rétegű szűrőbetét akváriumhoz kiváló választás! Ez a mosható és újrahasznosítható akvárium szivacs párna nem csupán egy szűrő szivacs, sokkal több annál! Ideális az otthoni halak számára és akváriumokhoz, valamint tavakhoz is. A szűrőpárnák hatékonyan távolítják el a szennyeződéseket és további részecskéket az akvárium vizéből, biztosítva a friss és tiszta élőhelyet a halak számára.

Tulajdonságok:

  1. Magas minőségű anyag: A szűrőpárnák tartós és hosszú élettartamú anyagból készültek, amelyek ellenállnak a kopásnak és elhasználódásnak. (Anyag és tartósság)
  2. 8 rétegű kialakítás: A szűrőpárnák erős és hatékony tisztítást biztosítanak a különböző szennyeződések eltávolítása érdekében. (Tisztító hatékonyság)
  3. Univerzális alkalmazás: Ideális az akváriumi halak és tavi halak számára biztosítva a megfelelő környezetet és vízminőséget számukra. (Alkalmazás)
  4. Mosható és újrahasznosítható: A szűrőpárnák könnyen tisztíthatók és újrahasznosíthatók, így hosszú távon is hatékonyak maradnak. (Újrahasznosítás)
  5. Könnyen cserélhető: A szűrőpárnák egyszerűen cserélhetők, így gyorsan és könnyen karbantartható az akvárium vagy tó tiszta és egészséges vízszintje. (Karbantartás)

Miért vedd meg? Vedd meg ezt az Akváriumi Szűrőbetétet most, hogy biztosítsd halaidnak a legtisztább és legjobb vízminőséget az akváriumodban vagy tavadban! A mosható és újrahasznosítható szűrőpárnák segítenek megőrizni a halak egészségét és boldogságát, miközben könnyedén karban tarthatod az akvárium vagy tó vízminőségét.

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.