Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek
6db-os Esőálló baromfi etető szett
10.790 Ft
Menny.:db

6db-os Esőálló baromfi etető szett

10.790 Ft
Menny.:db
Cikkszám: KTS-082
Elérhetőség: 3 db raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Várható szállítás: 2024. október 18.

Leírás és Paraméterek

Ez a 6db-os Esőálló baromfi etető szett garantálja, hogy a barátkáid mindig jól táplálva lesznek anélkül, hogy pazarolnád az eledelt! ️ A praktikus eszköz minőségi anyagból készült, így biztos lehetsz benne, hogy hosszú ideig szolgál majd nektek! Az automatikus etető rendszeren keresztül biztosítva van az egyszerű adagolás, amely minimalizálja az étel pazarlását. A 6 etető nyílással minden tyúk megkapja a megfelelő táplálékot, éppen időben.

Tulajdonságok:

(Biztonság): A 6db-os Esőálló baromfi etető szett teljesen esőálló, így akkor is használhatod, ha éppen esik az eső ☔

(Tartósság): A PP anyagból készült készlet garantáltan hosszú élettartamú, így nem kell aggódnod az időjárás viszontagságai miatt!

(Könnyű kezelhetőség): Egyszerűen tele töltheted az etetőt, és könnyen tisztán is tarthatod azt a külön nyílásoknak köszönhetően!

(Nagy kapacitás): A 6 részes etetőnek köszönhetően egyszerre több kisállatot is táplálhatsz, így mindenki jól lakik majd!

(Kompakt méret): Az etetőnek köszönhetően nem fog sok helyet elfoglalni, így könnyen elhelyezheted bárhol a kertben vagy a pajtában!

Széles körben alkalmazható: Ideális mindenféle házi kedvenc, legyen az tyúk, csirke, vagy akár pulyka.

Miért vedd meg? Ha fontos számodra, hogy háziállataid mindig jól táplálva legyenek, anélkül hogy pazarolnád az élelmet, akkor ezt a 6db-os Esőálló baromfi etető szettet neked találták ki! Vegyél most, és garantáltan elégedett leszel a praktikus, tartós és könnyen kezelhető megoldással!

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.