Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek
Szélvédő javító készlet - autóüveg javítás, repedés javító, autóüveg ragasztó, szélvédő törés javítás
1.690 Ft
Menny.:db

Szélvédő javító készlet - autóüveg javítás, repedés javító, autóüveg ragasztó, szélvédő törés javítás

1.690 Ft
Menny.:db
Cikkszám: VIM-356
Elérhetőség: 2 db raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Várható szállítás: 2024. október 18.

Leírás és Paraméterek

Termékleírás:

A szélvédő javító készlet segít megszüntetni az autóablakokon keletkezett károkat. A készletet kifejezetten kisebb károkra tervezték, amelyek általában kis kövek ütközése okoz. A javító készlet használata után a repedésekből származó kisebb károk majdnem láthatatlanná válnak, és a szélvédőt megvédik a további károk kialakulásától.

Tulajdonságok:

  • Tisztítsa meg és zsírozza le a üveget mindkét oldalon. Távolítsa el a üvegen lévő maradványokat.
  • Helyezze az applikátort a csavarral (dugóval) a repedés fölé úgy, hogy az applikátor vége enyhén érintkezzen a repedés közepével, majd csavarja ki a dugót az applikátorból.
  • Helyezze az applikátorba a megfelelő mennyiségű ragasztót (a repedés méretétől függően). Általában 5-10 csepp elegendő kisebb repedésekhez (4-7 mm átmérőjű).
  • Csavarja be a dugót az applikátorba olyan mélyen, amennyire csak lehet, majd csavarja ki és újra be a dugót az applikátorba (lehetőleg többször), hogy a ragasztó minél több résbe bejusson, miközben a levegőt kiűzi a kárból. Figyelje meg, hogy a ragasztó bejusson a károsodásba, és azt teljesen kitöltse. Szükség esetén adjon hozzá még egy adag ragasztót. A ragasztónak teljesen ki kell töltenie a károsodást.
  • Csavarja ki a dugót az applikátorból. Várja meg, amíg a vákuum kiszívja a levegőt az applikátor alól. Csavarja be a dugót olyan mélyen, amennyire csak lehet. Győződjön meg róla, hogy a kár teljesen ki van töltve. Csavarja ki a dugót és az applikátort.
  • Vigyen fel 2 csepp ragasztót a zárt hibára, majd fedje le egy védőfóliával, vasalja meg óvatosan, hogy alatta ne maradjon levegőbuborék.
  • Tegye ki a napfénynek 10 percig, vagy használjon UV lámpát. A ragasztó kötési folyamata csak UV fény alatt történik. Használja a mellékelt pengét a felesleges ragasztó leszedéséhez (gyors, gyengéd 90°-os mozgásokkal, anélkül, hogy aggódna a üveg megkarcolásáért).
  • Hosszabb hosszirányú repedés esetén vigyen fel ragasztót a repedés hossza mentén (applikátor nélkül), majd vonja be a teljes repedés hosszát védőfóliával. Folytassa a korábbi utasítások szerint.
  • Ismételje meg a folyamatot, ha hiányosságok vannak a ragas

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.