Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek
Napszemüveg 21149 - divatos uniszex UV-védelemmel, polarizált lencsékkel, sportos és trendi designnal.
1.590 Ft
Menny.:db

Napszemüveg 21149 - divatos uniszex UV-védelemmel, polarizált lencsékkel, sportos és trendi designnal.

1.590 Ft
Menny.:db
Cikkszám: XAM-434
Elérhetőség: 4 db raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Várható szállítás: 2024. október 18.

Leírás és Paraméterek

Polarizált Polikarbonát Napszemüveg UV 400 - Tökéletes Védelem és Stílus!

Képzeld el, hogy egy napsütéses napon sétálsz a városban, és a szemedet nem vakítja el a napfény! Ezzel a polarizált polikarbonát napszemüveggel ez lehetséges! UV 400-as védelemmel ellátva, ezek a napszemüvegek nem csak a káros UV-sugarakat szűrik ki, hanem a polarizált fényt is blokkolják, így minimálisra csökkentik a vakító fényeket. Ez azt jelenti, hogy a látásod tisztább és kontrasztosabb lesz, még akkor is, ha közvetlenül a napba nézel!

Univerzális Dizájn – Minden Stílushoz Passzol!

Legyen szó férfiakról vagy nőkről, ezek a polarizált napszemüvegek mindenkinek jól állnak. A sokoldalú dizájnjuknak köszönhetően bármilyen öltözékhez passzolnak, így bármikor felveheted őket, amikor csak szükséged van rájuk.

Extra Kiegészítők – Minden, Amire Szükséged Lehet!

A napszemüvegekhez jár egy puha tok, amelyet zsinórral lehet lezárni, így biztonságban tudhatod őket, amikor épp nem viseled. Emellett egy tisztítókendőt is találsz a csomagban, hogy mindig tisztán tudd tartani a lencséket.

Tükörhatás – A Legújabb Trend!

A tükörhatású lencsék az utóbbi szezonok nagy slágerei. Ezek a lencsék úgy néznek ki, mintha tükörből lennének, így a szemeid szinte láthatatlanok, és csak a környezeted tükröződik vissza rajtuk. Ez nemcsak stílusos, de praktikus is!

Specifikációk:

  • Szín: fekete/kék
  • Anyag: polikarbonát
  • Méretek: 15 x 14,5 x 5 cm
  • Súly: 28g (csomagolással együtt 54g)

Miért Válaszd Ezt a Napszemüveget?

Ezek a polarizált napszemüvegek nemcsak a szemedet védik meg a káros UV-sugaraktól, hanem a polarizált fénytől is, így tökéletes védelmet nyújtanak a napsütéses napokon. Stílusosak, praktikusak és mindenki számára ideálisak – mi kell még?

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, és szerezd be most a saját polarizált polikarbonát napszemüvegedet! Tedd meg az első lépést a tisztább és kényelmesebb látás felé!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.