Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek
Fekete tréning pillangókés - edzéshez, gyakorláshoz, tréninghez, flipper
1.190 Ft
Menny.:db

Fekete tréning pillangókés - edzéshez, gyakorláshoz, tréninghez, flipper

1.190 Ft
Menny.:db
Cikkszám: XAM-268
Elérhetőség: 6 db raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Várható szállítás: 2024. október 18.

Leírás és Paraméterek

BLACK BUTTERFLY TRAINER KÉS– Ha mindig is szerettél volna pillangókést forgatni, de féltél, hogy megvágod magad, akkor ez a tréner kés neked való! Tökéletes választás mindazoknak, akik szeretnék elsajátítani a pillangókés trükkjeit anélkül, hogy kockáztatnák a sérüléseket.

Biztonságos gyakorlás– Ez a pillangókés tréner beépített zárral rendelkezik, ami megakadályozza a véletlen kinyílást. Csak akkor tudod kinyitni, ha felemeled a biztonsági zárat, így mindig garantált a biztonságos használat.

Kényelmes fogás– A fém markolat kényelmes és klasszikus pillangókés formájú. Teljes egészében fémből készült, megfelelően nehéz és kiegyensúlyozott. Könnyen összeszerelhető és szétszerelhető, így mindig kéznél lehet.

Biztonságos penge– A tréner kés tompa (lekerekített) pengével rendelkezik, ami nem éles, és a kialakítása miatt nem is élezhető. Így nyugodtan gyakorolhatod a trükköket és az önvédelmi technikákat anélkül, hogy védőkesztyűre lenne szükséged.

Specifikációk:

  • Szín: fekete
  • Anyag: alumínium ötvözet
  • Összecsukott méret: 13 x 3 x 1 cm
  • Kinyitott méret: 22 x 3 x 1 cm
  • Súly: 118 g
  • Csomagolt súly: 129 g

Ez a pillangókés tréner nemcsak a trükkök megtanulására tökéletes, de önvédelmi technikák gyakorlására is kiváló, mindezt anélkül, hogy bárkinek is sérülést okoznál. Ha komolyan gondolod a pillangókés használatának elsajátítását, akkor ez a tréner kés elengedhetetlen társad lesz! Szerezd be most, és kezdj el gyakorolni biztonságosan!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.