Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek
Sassi Utazó játék bőröndben – puzzle és kiskönyv
11.890 Ft
Menny.:db

Sassi Utazó játék bőröndben – puzzle és kiskönyv

11.890 Ft
Menny.:db
Cikkszám: SEO-2279-03
Elérhetőség: 2 db raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Várható szállítás: 2024. október 18.

Leírás és Paraméterek

Kreativitás és egyéb készségek fejlesztése

3+ kortól ajánljuk

Kiváló minőség

Szerezd be ezt a Sassi Utazó játék bőröndben – puzzle és kiskönyvoktató játékot, amivel játszva fejlesztheted gyermeked kreativitását és egyéb készségeit! 

Ismerd meg az olasz Sassi márka varázslatos képzeletvilágát és fejleszd a gyermeked játszva a fejlesztő, kreatív játékokkal!

Fedezd fel az állatok izgalmas világát. Vidámbuszos kirándulása legcukibb állatokkal. A fedélzeten utazók mind izgatottan vágnak neki új kalandoknak. Olvasd el a mondókás történetet, és állítsd össze a puzzle-t. Ezután tedd mindkettőt a bőröndbe, és vidd magaddal a készletet, bárhová is mész! 

Fedezd fel az állatok izgalmas világát. Az állatok felszálltak arepülőgépre, és mindannyian izgatottan várják a nyaralásukat. Állítsd össze a nagy puzzle-t, olvasd el a szórakoztató, rímelő történetet, és engedd szárnyalni a képzeleted. Vidd magaddal bármilyen utazásra és kalandozz együtt!

Fedezd fel az állatok izgalmas világát. Vidám kirándulás a legcukibb állatokkal egy igazitengeralattjárón. A fedélzeten utazók mind izgatottan vágnak neki új kalandoknak. Olvasd el a mondókás történetet, és állítsd össze a puzzle-t. Ezután tedd mindkettőt a bőröndbe, és vidd magaddal a készletet, bárhová is mész! 

Fedezd fel az állatok izgalmas világát. Egyvonatfújja a sípját, ahogy halad. A fedélzeten utazók mind izgatottan vágnak neki új kalandoknak. Olvasd el a mondókás történetet, és állítsd össze a rejtvényt. Ezután tedd mindkettőt a bőröndbe, és vidd magaddal a készletet, bárhová is mész!

A termék jellemzői:

A készlet egy kis angol könyvet és egy szemet gyönyörködtető, különleges formájú puzzle-t tartalmaz.

Egy nagyszerű módja annak, hogy a gyerekek megtanulják felismerni az állatokat.

FSC tanúsított.

Ajánlott életkor: 3+

Mi van a csomagban?

Egy darab Sassi Utazó játék bőröndben – puzzle és kiskönyv a választott típusban

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.