Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek
Rozsdamentes Acél BBQ Hőmérő
3.290 Ft
Menny.:db

Rozsdamentes Acél BBQ Hőmérő

3.290 Ft
Menny.:db
Cikkszám: UJT6252
Elérhetőség: 3 db raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Várható szállítás: 2024. október 18.

Leírás és Paraméterek

Termékleírás:
Szívd magadba a nyarat ezzel a Rozsdamentes Acél BBQ Hőmérővel! Ez a kis eszköz igazi must-have a grillezéshez, hogy mindig tökéletesre süljenek a húsok és zöldségek. Könnyen használható és pontos mérési eredményeket biztosít, így mindig biztos lehetsz benne, hogy a grillezés mestere vagy!

Tulajdonságok:
️ Pontos hőmérés: A rozsdamentes acélból készült BBQ hőmérő pontosan mutatja a grill vagy sütő hőmérsékletét, így könnyedén ellenőrizheted a sülés folyamatát.
Tartós anyag: A hőmérő strapabíró rozsdamentes acélból készült, így hosszú éveken keresztül szolgálhat téged a grillezés során.
Egyszerű használat: Csak helyezd be a hőmérőt a húsba vagy zöldségbe, és várj pár másodpercet, hogy megkapd az eredményt. Semmi bonyolult beállítás vagy kalibrálás!
Könnyen tisztítható: A hőmérő könnyen tisztítható, így mindig higiénikus körülmények között használhatod.
Kiváló ajándék: Ha barátod vagy családtagod is imád grillezni, ez a BBQ hőmérő tökéletes ajándék lehet számára bármely alkalomra!

Miért vedd meg ezt?
Ha szereted a grillezést és mindig tökéletesre sütött ételeket szeretnél, akkor ez a Rozsdamentes Acél BBQ Hőmérő elengedhetetlen kelléke lesz a konyhádnak! Ne hagyd ki ezt a fantasztikus eszközt, hogy mindig profi szinten grillezhesd a kedvenc ételeidet!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.