Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek
Multifunkciós tisztító kefe, surolókefe
6.290 Ft
Menny.:db

Multifunkciós tisztító kefe, surolókefe

6.290 Ft
Menny.:db
Cikkszám: UJT5550-01
Elérhetőség: 4 db raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Várható szállítás: 2024. október 18.

Leírás és Paraméterek

Ha a takarításban semmiképpen sem vagy egy #pro, akkor ez a 1db padlókeféből jól jöhet! Legyen szó a fürdőszobáról vagy a konyháról, ez az padlókefe mindent letakarít, mint senki más!

Előnyök: Rendkívül sokoldalú, így többféle feladatra is használható. A sörték garantálják a hatékony takarítást és a hosszú élettartamot. A műanyag markolat kényelmes és könnyen kezelhető. Az oldalpenge segítségével a nehéz sarokban vagy a csempe közötti réseknél is könnyedén elérhető a tisztítás. Az extra hosszú nyélnek köszönhetően könnyedén és kényelmesen tisztíthatod a padlóját anélkül, hogy a hátad megterhelnéd.

Miért vedd meg ezt?: Mert ez a padlókefe mindenre tökéletes megoldás! A fürdőkád, a csempe és a padló ragyogóan tiszta lesz a segítségével. Úgy érzed majd, mintha csodát varázsoltál volna egy mozdulattal! A sörték és az oldalpengés funkció garantálják, hogy a nehezen elérhető helyeket is megtisztítsd, így nincs többé piszkok. És ne felejtsük el a hosszú nyelét! Ez az ergonomikus design könnyűvé teszi a takarítást, anélkül, hogy megterhelő lenne az egész testednek. Tehát miért nem teszed oda a kosaradba és próbálod ki már ma? 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.