Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek
Medence szőnyeg 396x396cm - BESTWAY 58002
7.390 Ft
Menny.:db

Medence szőnyeg 396x396cm - BESTWAY 58002

7.390 Ft
Menny.:db
Cikkszám: XAM-039
Elérhetőség: 3 db raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Várható szállítás: 2024. október 18.

Leírás és Paraméterek

Meguntad, hogy a medencéd alja mindig koszos lesz, vagy attól félsz, hogy megsérül? Akkor itt az ideje, hogy beszerezz egy igazán strapabíró és sokoldalú megoldást: a396x396 cm-es úszómedence alátétet!

Ez aPVC anyagból készültcsoda nemcsak tartós, hanem ellenáll mindenféle sérülésnek, legyen szó szúrásról vagy kopásról. Végre nem kell aggódnod a medencéd épsége miatt!

De ez még nem minden! Az alátét megvédi a medencéd alját a kosztól és a sérülésektől. Ráadásul a méretének köszönhetően könnyedén eltávolíthatod a rákerült füvet, homokot vagy leveleket, így ezek nem kerülnek a vízbe. Sőt, még a talajt is kiegyenlíti a medence alatt, hogy az mindig stabilan álljon.

És a legjobb rész? Ez az alátétuniverzális, így bármilyen típusú és méretű medencéhez tökéletesen passzol, legyen az felfújható, fémkeretes vagy bármilyen más típusú.

Nem utolsósorban, a magas minőségűhőszigetelésnekköszönhetően a medencéd vize tovább marad meleg, így hosszabb ideig élvezheted a kellemes fürdőzést.

Ne várj tovább, szerezd be most ezt akék színű,396x396 cm-es, mindössze1,2 kg súlyúalátétet, és élvezd a gondtalan medencézést!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.