Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek
Magasságmérő falmatrica munkagépes dizájnnal
2.090 Ft
Menny.:db

Magasságmérő falmatrica munkagépes dizájnnal

2.090 Ft
Menny.:db
Cikkszám: KTS-077
Elérhetőség: 11 db raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Várható szállítás: 2024. október 18.

Leírás és Paraméterek

Egyedi módon, személyre szabhatod a gyermeked szobáját és követheted a növekedését is ezzel az öntapadós magasságmérő fali matricával ️ A munkagép mintás magasságmérő matrica nem csak praktikus, de a szoba díszítésére is tökéletes ❤️ Tedd fel a falra és figyeld, ahogy magasabb és magasabbra érsz! A legjobb része? Nincs szükség szöggel bökdösni a falat, mert ezt simán felragaszthatod! Ráadásul az anyaga is tök jó, nem kell aggódnod, hogy könnyen megsérül vagy kilyukad

Tulajdonságok:

Telepítés: Öntapadós - Könnyen felragasztható a falra anélkül, hogy bármilyen kárt okoznál a falban! Gyorsan és egyszerűen használhatod!

Stílus: A munkagép mintás növekedési mérő matrica modern megjelenést ad a szobádnak. Összhangban leszel a divattal és menőnek fogod érezni magad!

Anyag: Polivinil-klorid - Ez a matrica anyaga tartós és ellenálló. Nem kell aggódnod az elszakadás vagy megkopás miatt. Biztos lehetsz benne, hogy sokáig élvezheted a matrica látványát!

Kreatív és felfedező - Izgalmas lenne nem csak növekedésedet követni, de közben egy izgalmas toronyból is? A munkagép mintás növekedés mérő matrica lehetővé teszi, hogy kifejezd egyedi stílusodat, és élvezd a gyermeked állandó fejlődését ️

Miért vedd meg ezt?

Érted, hogy minden pillanat számít a fejlődésben, és szeretnéd megőrizni ezt a különleges emléket. A munkagép mintás magasságmérő matrica nemcsak a magasságot mutatja, hanem egyben személyessé is teszi a szobát. Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy a gyermeked növekedését és kreativitásodat megünnepeld!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.