Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek
Környezetbarát medenceszűrő golyók, 500g
10.390 Ft
Menny.:db

Környezetbarát medenceszűrő golyók, 500g

10.390 Ft
Menny.:db
Cikkszám: UJT5992
Elérhetőség: 5 db raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Várható szállítás: 2024. október 18.

Leírás és Paraméterek

Ez az új környezetbarát szűrőlabda igazi segítség lesz az úszómedencéd tisztántartásában! Újrafelhasználható és könnyen használható, így nem csak pénzt, de időt is spórolhatsz vele! ♻️ A kiváló minőségű anyagból készült szűrőlabda hatékonyan távolítja el az apró szennyeződéseket, így biztosítva, hogy a medenced mindig kristálytiszta legyen. ✨

Tulajdonságok:

  1. Környezetbarát (Környezetvédelem): Az újrafelhasználható szűrőlabda segít csökkenteni az egyszer használatos szűrőanyagok mennyiségét, így hozzájárulva a környezetvédelemhez.
  2. Könnyen használható (Felhasználóbarát): Nincs szükség bonyolult telepítésre vagy extra eszközökre, egyszerűen csak be kell helyezned a szűrőbe, és már készen is vagy!
  3. Hatékony szennyeződés-eltávolítás (Tisztaság): A kiváló minőségű anyagból készült labda gyorsan és hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket, így biztosítva a tiszta medencét.
  4. Univerzális méret (Kompatibilitás): Mivel univerzális méretű, bármilyen típusú medence szűrőjéhez használható, így garantáltan passzolni fog a saját medencedhez is.
  5. Mennyiség: 500g

Miért vedd meg? Szerezd be ezt az új környezetbarát szűrőlabdát már ma, és élvezd a tisztább és frissebb víz élményét a medencédben! ️ Ne vesztegesd az idődet a hagyományos szűrőanyagok cseréjével, inkább dőlj hátra, és hagyd, hogy ez a hatékony és egyszerű megoldás gondoskodjon a medencedről!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.