Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek
Ételtartó doboz 0,75L
1.490 Ft
Menny.:db

Ételtartó doboz 0,75L

1.490 Ft
Menny.:db
Cikkszám: LEO-10112
Elérhetőség: 4 db raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Várható szállítás: 2024. október 18.

Leírás és Paraméterek

Az új ételtartó doboz – Tárolj többet, hányattasd kevesebbet!

Az élet rohanó tempójában mi is szeretnénk biztosítani számodra egy kényelmes és praktikus megoldást az étel tárolására. Az új ételtartó dobozunkkal könnyedén és stílusosan tudod magaddal vinni az ebédedet, vagy bármi mást, amit frissen szeretnél megőrizni.

Az ételtartó dobozunk anyaga kiváló minőségű műanyag és szilikon keveréke, így garantáltan tartós és hosszú élettartamú. A doboz méretei könnyedén elférnek a táskádban vagy hátizsákodban, így mindig kéznél lehet a tároláshoz szükséges eszközöd.

Az ételtartó dobozunk űrtartalma 0,75 liter, így elegendő helyet biztosít számodra, hogy az egész napos étkezésedet egy helyen bekészítve hordozhasd magaddal. Bár kis mérete miatt könnyedén elfér a kézitáskádban vagy hátizsákodban, mégis meglepően tágas és praktikus!

Az ételtartó dobozunk csupán 216 gramm, így nem jelent terhet, ha hordozod magaddal. Beleférnek az egész napos étkezésre szükséges ételek, mégis egyszerű és kényelmes lesz a szállításuk.

Végzett a napi étkezéssel és meg kell tisztítani a dobozt? Ne aggódj! Az ételtartó dobozunk tisztítása gyerekjáték – egyszerűen mossad el semleges folyékony mosogatószerrel. Ügyelj arra, hogy ne használj karcosodást okozó szereket vagy eszközöket a tisztításhoz. Mosogatógépben nem mosható, és mikrosütőben sem használható, így kézzel kell tisztítani a legjobb eredmény elérése érdekében.

Nincs többé szükség arra, hogy minden nap újra és újra csomagolj az ebédedet, vagy aggódj az ételek frissen tartásával kapcsolatban. Az új ételtartó dobozunkkal időt és energiát takaríthatsz meg, miközben mindig biztosítod, hogy az ételeid frissek és minőségi állapotban maradjanak.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.