Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek
Autós ülésrendező 21914 autós ülés szervezővé alakító
3.290 Ft
Menny.:db

Autós ülésrendező 21914 autós ülés szervezővé alakító

3.290 Ft
Menny.:db
Cikkszám: XAM-523
Elérhetőség: 2 db raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Várható szállítás: 2024. október 18.

Leírás és Paraméterek

Tartsd rendben az autód csomagtartóját ezzel a szuper praktikus CAR SEAT BACK ORGANIZER-rel!

Ez az okos kis tároló8 különböző méretű, vízálló zsebbelrendelkezik, így minden fontos cuccodnak meglesz a helye. Legyen szó porszívóról, bikakábelről, töltőről, ablakmosó folyadékról, keféről vagy törlőkendőről, mindent könnyedén elrendezhetsz és bármikor kéznél lesz. Azoxford 600 anyagbólkészült szervező nem csak strapabíró, de vízálló is, így nem kell aggódnod a kiömlött folyadékok miatt sem.

A felszerelése gyerekjáték! Pár perc alatt rögzítheted a hátsó ülés háttámlájára a csatok és tépőzárak segítségével, és még biztonsági kampók is vannak a fogantyúkhoz. Ha koszos lesz, csak töröld át egy nedves kendővel, vagy ha nagyon piszkos, mosd ki alacsony hőfokon, és máris olyan lesz, mint új korában.

Ráadásul, nem csak a rendrakásban segít, hanem védi is az ülések hátulját a szennyeződésektől. Világos és sötét kárpithoz egyaránt tökéletes választás, hiszen sokkal könnyebb tisztítani az organizert, mint az egész ülést.

Specifikációk:

  • Anyag: oxford 600 + filc
  • Vízálló: igen
  • Szín: fekete
  • Zsebek száma: 8
  • Méretek: 87 x 47 cm
  • Súly: 0.442 kg (csomagban: 0.575 kg)

Ez az organizer tökéletes választás, ha szeretnéd rendszerezni az autós kellékeidet, gyerekjátékokat vagy bármi mást, amire szükséged lehet az utazás során. Ne hagyd ki, tedd rendbe a csomagtartód most!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.