Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek
3D Puha Babakönyv
4.190 Ft
Menny.:db

3D Puha Babakönyv

4.190 Ft
Menny.:db
Cikkszám: UJT6278-02
Elérhetőség: 5 db raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Várható szállítás: 2024. október 18.

Leírás és Paraméterek

A 3D puha babakönyvvel a legkisebbeknek is garantált a szórakozás és a tanulás együtt! A színes és interaktív lapok felkeltik a kisbabák érdeklődését, miközben fejlesztik az érzékszerveiket és a kreativitásukat. A puha anyag biztonságos és puha tapintású, így remek választás az érzékeny bőrű piciknek is. A babakönyv könnyen mosható és hordozható, így ideális utazáshoz is.

Tulajdonságok:

Színes és látványos rajzok: A szemeket kifejezetten stimuláló rajzokat találsz a babakönyv lapjain, így garantált a figyelemfelkeltés és a szórakozás. Puha anyag: A puha és bőrbarát anyag biztosítja a biztonságos és kényelmes élményt a legkisebbeknek. Interaktív elemek: Különböző érzékszervi játékelemekkel ellátott lapok, amelyekkel a gyerekek észrevétlenül tanulhatnak is. Mosható: A könnyen tisztítható anyagnak köszönhetően mindig frissen tarthatod a babakönyvet. Hordozható: Az ideális méret és súly miatt könnyedén magaddal viheted bárhova.

Miért vedd meg?

Ha szeretnéd garantálni, hogy a kisbabád szórakozással és fejlődéssel töltsön el minőségi időt, akkor neked is szükséged van erre a 3D puha babakönyvre! Ideális ajándék kisgyermekes szülőknek vagy bármelyik családtagodnak, aki igényli a minőségi és interaktív játékélményt a legkisebbeknek. Fedezd fel te is a varázslatos világot a puha babakönyvvel!

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.