Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek
3 db-os Hűtő rendszerező doboz szett
2.290 Ft
Menny.:db

3 db-os Hűtő rendszerező doboz szett

2.290 Ft
Menny.:db
Cikkszám: KTS-048
Elérhetőség: 3 db raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Várható szállítás: 2024. október 18.

Leírás és Paraméterek

Egy és innovatív megoldás érkezett a konyhákba, hogy rendezetten és tisztán tartsa a hűtőszekrényt! Ez a 3 db könnyen használható hűtőszekrény-rendszerező gyümölcs- és ételtároló doboz igazi megkönnyebbülést jelent a mindennapokban. A színes, stílusos dizájnjaval nemcsak praktikus, de még jól is fest a hűtőszekrényben. A szerveződobozok ideálisak zöldségek, gyümölcsök, sajtok és más élelmiszerek tárolására.

Tulajdonságok:

Anyag: A tartós műanyag dobozok könnyen tisztíthatók és higiénikusak. Élelmiszerrel való érintkezésre használható: Természetesen! Minden doboz élelmiszerbiztonságos. Színek: A széles színválasztékban mindenki megtalálhatja a hozzáillőt. Méretek: Különböző méretekben érkeznek, hogy mindenki megtalálja a legmegfelelőbbet. Rendezettség: Segítségükkel könnyedén rendszerezheti a hűtő minden zegzugát.

Miért vedd meg?

Könnyedén és gyorsan rendszerezheted a hűtőt, hogy mindig kéznél legyenek az élelmiszerek. Praktikus és színes megoldás a Z generáció számára, akik szeretik rendben tartani a konyhát. Az élelmiszerek higiénikus tárolása biztosított a műanyag dobozoknak köszönhetően. Vége a kusza hűtőszekrénynek - ezekkel a szerveződobozokkal mindig áttekinthető lesz, mi van bent. Mutasd meg stílusod még a hűtőben is ezekkel a színes és divatos tároló dobozokkal!


 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.