Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek
18 db-os Fűszertartó készlet, forgó állvánnyal
9.290 Ft
Menny.:db

18 db-os Fűszertartó készlet, forgó állvánnyal

9.290 Ft
Menny.:db
Cikkszám: KTS-063
Elérhetőség: 28 db raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Várható szállítás: 2024. október 18.

Leírás és Paraméterek

A fűszertartó, amit mindig is akartál! Ez a 18 db-os Fűszertartó készlet, forgó állvánnyal egy igazi újdonság a konyhádban. Nem kell többé a fűszereiddel macerálódni, mert ez a forgó fűszertartó minden problémádat megoldja! ️

Tulajdonságok:

  • 360°-ban forgatható: Ezzel a fűszertartóval a fűszereid mindig kéznél lesznek, hiszen 360°-ban elforgatható. Csak pörgesd meg, és máris megtalálod a kívánt ízesítőt!
  • Óriáskerék design: Ez a fűszertartó nem csak rendkívül praktikus, hanem a modern, stílusos konyhádba is kiválóan illik. Az óriáskerék designja nagyon trendi és biztosan felkelti a barátaid és családod figyelmét is!
  • Kiváló minőségű anyag: Ez a fűszertartó üvegből készült, ami garantálja, hogy hosszú távon is megőrzi az ízeket. Nem kell aggódnod a fűszerek minőségéért, mert ez a fűszertartó tökéletesen megőrzi az aromájukat.

Miért vedd meg ezt? Szükséged van erre a fűszertartóra, ha a konyhádban a rend és a funkcionalitás a legfontosabb számodra. Ezzel a forgó fűszertartóval vége a keresgéléssel és az időpazarlással! Praktikus designja és kiváló minősége garantáltan emelni fogja a konyhád színvonalát. Legyen a te konyhádban is egy ilyen trendi és hasznos kiegészítő! Ne várj tovább, csapj le rá még ma! ‍♂️

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.