Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek
10db Olajfelszívó medencetisztító szivacs
3.790 Ft
Menny.:db

10db Olajfelszívó medencetisztító szivacs

3.790 Ft
Menny.:db
Cikkszám: UJT5990
Elérhetőség: 5 db raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Várható szállítás: 2024. október 18.

Leírás és Paraméterek

Az olajfelszívó habszivacsok elengedhetetlen tartozékai lehetnek pezsgőfürdőknek, úszómedencéknek és gyógyfürdőknek. Ez a szűrőhabszivacs magas minőségű anyagból készült, és rendkívül hatékonyan távolítja el az olajat és a szennyeződéseket a vízből. A fehér virág mintázata pedig igazán stílusossá teszi a tisztítás folyamatát. A habszivacsok beszerzése egyben a medence vagy pezsgőfürdő higiéniájának megőrzését is szolgálja.

Tulajdonságok:

  • Olajfelszívó hatékonyság (⚙️):A magas minőségű habszivacs hatékonyan szívja fel az olajat és a szennyeződéseket a vízből, így tiszta és friss marad a fürdőzés élménye.
  • Vízszintű tisztítás ():A szűrőhabszivacs könnyen és gyorsan eltávolítja a vízfelszínre került olajat, és megakadályozza, hogy az visszakerüljön a medence vagy pezsgőfürdő vízébe.
  • Hosszú élettartam ():A farost anyagnak köszönhetően hosszú ideig használható marad a tisztítószivacs, garantálva a medence vagy pezsgőfürdő hosszú távú tisztaságát.
  • Univerzális alkalmazhatóság ():A habszivacsok alkalmasak különböző típusú medencékhez, pezsgőfürdőkhöz és gyógyfürdőkhöz is, így széles körben használhatók.
  • Stílusos design ():A fehér virág mintázatú habszivacsok nemcsak hatékonyak, de esztétikailag is vonzóak, így még élvezetesebb lesz a tisztítás folyamata.

Miért vedd meg?

A medence, pezsgőfürdő vagy gyógyfürdő tisztítása sosem volt még ilyen egyszerű és stílusos! Az olajfelszívó habszivacs segít fenntartani a víz tisztaságát és frissességét, miközben esztétikailag is vonzó megjelenést kölcsönöz a tisztításnak. Ne hagyd, hogy az olajos felszínek rontsák el a fürdőzés örömét, válassz egy hatékony és stílusos tisztítószivacsot most!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.